Знаю, причинила великий біль тобі,
І стали важкими повсякденні дні.
Не розуміла, що втрачаю щастя я своє,
Тепер думка про тебе покою не дає…
Як хочу повернути все назад
Знайти отой прекрасний час розрад.
Не полишати тебе ні на хвилину
І цінувати все, немов оту краплину.
Вибач милий, прости мене за біль,
Поверни в життя хорошу ціль…
І сум і радість розділяти нам обом,
Кричати на весь світ: «Є тепер Любов»!!!