Скажи, для чого ти живеш?
Можливо щось від долі ждеш?
Хочеш стати кимось на землі,
Та згаснеш свічкою на тому полотні…
Свій слід залишиш іншим ти,
Вони нестимуть далі у світи…
Ти станеш оберегом їм усім
І будеш кликать у свій дім.
Той дім, котрий ти збудувала,
Свою до поту душу віддавала…
Щоби раділи й квітнули сади
І дарували стиглі ті плоди.
Нехай мій рід живе і процвітає,
Ніколи злиднів й горя він не знає!
Залиш і ти про себе оберіг,
Щоб кращий був він для усіх…