В палаці Корнякта за Площею Ринок
Одна серед кращих у Львові родзинок.
Улюблене місце богемних митців,
В минулому радість очей королів.
Будинками стиснутий в крихітку Рим –
З глибин Ренесансу блідий пілігрим.
У ньому єднаються класика й джаз,
Минулий, теперішній, завтрашній час.
Тут пранґеру ходить понурена слава,
Сліпого жерця магдебурзького права.
Душа у камінні чиясь репетує,
Магічним відлунням сюжети малює…
Як Сфінкс, береже Італійське подвір’я
Застиглі в історії міста повір’я.
Світанки, розмови, дощі, таємниці
Записує книга життя кам’яниці.
З книги поезій " Тільки про Львів " К.2013 р.