Шо мені робити я не знаю
я хочу його але вагаюсь
у нього є дружина,є сім'я
не розумію для чого йому потрібна я.
У нього є все і я не розумію шо він хоче
навіщо він мені голову морочить
чому знов зі мною зустрічей шукає
навіщо коли кажу йому все,мене не відпускає.
Чи хочу я його?-Так,думаю я і не знаю,
але ніякого майбутнього від нього не чекаю
те шо він мені дає ні з чим не порівняти
але ж я не можу його для себе лиш сховати.
Я його не хочу ні з ким ділити,
хочу шоб він був лише моїм,разом жити,
я не хочу його сім'ю розбивати...
На чужому нещасті щастя не можна збудувати.
Думала,сиділа,зустрічі з ним уникала,
так ми і не зустрілись,і я рада,
в нас прекрасна дружба і я щаслива,
в нього є сім'я і дружина красива.
Я про своє рішення не шкодую
дружбу нашу я тепер ціную,
це не було кохання,це був серця обман,
от такий в нас був інтернет роман.