-Ти цукерка не ховай,в тебе його бачу!
-Хоче цого з"їсти Зяй!Виросте він.значить.
_А це хто сміється так,що й не зупиниться?
-А це Дзюсь і Йоо!Цюмбак!Молочка напився!
Воно біле і смачне-краще,ніж цукерка!
Виростеш-подужаєш не одне цеберко!
-А кому розкажемо казочку чудову?
А кому покажемо книжку кольорову?
Хто це вії опустив. носика похнюпив?
-Це ж Богданчик захотів з па́мпушками супу!
Попоїсть і в ліжечко сам лягати має,
Бо у сні солодкому казка оживає!
Примітка:
Зяй- Назар
Дзюсь і Йоо!Цюмбак- казковий герой,придуманий самою дитиною
(прототип Котигорошка)