Свята неділенька в травневім цвіті...
Церковні дзвоники довкілля розбудили.
І дня яснішого не було в світі.
Як моя доня хлопчика родила.
Знайомий дім,вже відчинили браму...
Тут лікарі (ви їм не заважайте).
Громницю запаліть і Божу маму
За всіх жінок у світі поблагайте.
А дітям попросіть щасливу днину
І перший крик розбудить сонну тишу...
Моліть Заступницю й у Вашої дитини
Все буде добре,наче книжка пише.
Ви поряд із новим життям побудьте,
Запам"ятайте всіх,хто був із вами.
Ви їм подякуйте й ніколи не забудьте,
Що в храм із дзвонами заходить Божа Мама.