Не можна робити з мистецтва бізнес.
Це так принижує,ображає.
Плює в душу, на волю тисне,
На звуки серця твого не зважає.
А натовпу треба дійства і хліба:
Щоб мордобій та разом пісня,
І щоб оголені танці в колибі,
І щоб на сцені від нездарів тісно...
Талант безцінний,бо він- від Бога.
Серед мільйонів бажань пересічних
Всі чорні сили розіб"є в пороги...
Все відживе,а музика вічна!
Слухайте МУЗИКУ,пишіть КАРТИНИ,
Хрестом гаптуйте білі полотна...
Учіте дочку,учіте сина
Бруд вирізняти від позолоти.́