Свято Благовіщення прийшло до нас,
Вас вітаю, друзі, у весняний час!
Блага вість прийшла в цей особливий день,
А за ним настане згодом Великдень.
Сповістив Архангел, що вона «жона»,
Богом обрана Марія Пресвята,
І вона почула із священних вуст,
Що народить сина і назве Ісус.
Добра звістка й радість для усіх людей -
Звільнення від смерті в цей знаменний день!
Хай живе у серці радість і добро,
Віра в Бога проростає, як зерно!
ОЛЬГА ШНУРЕНКО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Життя наповнивши захопленням,
У цей день з усіх сторін
У світ з'явилось повідомлення,
Що нарОдиться незабаром Він!
І з тих пір всім нам обіцяне
Прекрасне, радісне, життя...
Вітаю з Благовіщенням!
Бажаю миру, радості й тепла!
ОЛЬГА ШНУРЕНКО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
З Благовіщенням вас! Зі святом великим православним!
Нехай у цей день торкнеться вас Господня благодать,
Нехай день цей буде радісним, славним,
Здоров'я і милості Божої хочу вам побажати!
В цей день навіть птахи не в*ють гніздів...
Зі святом, Олю!
ОЛЬГА ШНУРЕНКО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Перш ніж написати це вітання, я прочитала цікаву статтю про різні народні прикмети...
В тому році також в переддень Благовіщення багато чого читала, щоб більше знати про народні традиції і свята...