Державу будували на кістках,
Кістками вистилали її термін існування,
Рушійну силу мали Острах/Страх,
Пряником "Комунізм" тягли народи на заклання.
Впав на Україну Голодомор,
Впроваджений відповідно до сталінської схеми,
Потім на комуністів зповз позов
За все, ганьба, навіть крах людожерної системи.
Комунізму брат на ім'я Фашизм
Засуджений, закреслений Ньюренбергским процесом,
А старший брат на ім'я Комунізм
Не покараний, тягне знову до свого "прогресу".
Не дивно. що у Верховній Зраді
"Борці за справедливість" до Справедливості мертві -
Комуністи знову при параді,
Готові знов Україну Голодомором жерти.
4.04.2013
К.