Великодушно я тебе благаю,
забути все і дати мені час!
Сказати хочу як тебе кохаю,
але годинник вже пробив для нас.
Я хочу потримать тебе за руку,
відчути знову запах неземний.
і взяти все це за складну науку
пожалкувати, що ти більш не мій.
Мені не треба все докладно знати!
Чекать на тебе буду я завжди
і тільки подумки твоє ім'я читати,
бо серцем промовляю лиш зажди
Я щиро вибачення хочу попрохати!
Великодушно, як і перший раз,
тому що часу вже немає на "кохати",
бо не існує більше в світі "нас".