Навіть не знаю,як розпочать цей вірш,
Давно писав,та зараз взявся знову.
Потрібно було один вірш знайти на українську мову,
Тому зайшов на сайт цей я зовсім випадково.
І вмить згадав про давню свою пристрасть,
Коли вірші писать була сміливість.
Прийшло натхнення,неначе гол у сітку,
Немов душі моїй відкрили клітку.
Пишу уперше,вже за довгий час,
Тому,панове,не судіть так строго.
Писать я вірш вам буду ще не раз,
Поки ще не згорів вогонь натхнення мого..