В житті завжди багато хорошого,
але дуже часто навпаки
нам задається ,що світ втратив
свої кольори,і у відчаї ми
не бачимо різні шляхи.
Виходу ніби нема,а життя
наче б то, доходить до кінця.
Але ти не здавайся
і впевнено йди-
вір у свої сили і прагни до мети.
Але ти не здавайся і тоді -
життя стане кращим
ти лише в це повір.
Так,ніхто не говорить,
що все у житті завжди
буде тобі до душі.
В кожного з нас
труднощі є..
таким це життя
було,є й буде.
Якщо віриш в себе ти,
якщо прагнеш до мети-
Всі зусилля ти збери
і впред іди!