Я розумію,що ти мій
Та страх мене не полишає,
Бо серце й розум віддані ще тій,
Яку ти досі ще кохаєш...
Вона для тебе цілий світ,
А я лише краплина в морі,
Якій життя ти свого цвіт
Ніколи не віддаш з любові.
Ти завжди пам\'ятатимеш її-
Кохання в серці слід свій залишає.
Мені ж залишаться вірші й пісні,
В яких надія ще не помирає.