Чувство долга
А что такое чувство долга? –
Когда ты знаешь то, что должен
(И думать не придется долго).
Но чувствуешь – отдать не можешь!
Чувство влюбленности
Ты чувствуешь – влюблен
Отчаянно и с первого лишь взгляда.
Потом вдруг удивлен…
А зрение сперва проверить надо.
Чувство юмора
Присуще чувство юмора всем людям.
Оно вас не оставит без вниманья.
Оно зависит только, не забудем,
От глубины и места залеганья.
Як чудово, що твоє почуття гумору лежить на поверхні і по-весняному шалено квітує!!! Нехай і далі так буде, але лише від радісних моментів!! Обожнюю твій гумор і все інше також!!!)))
Ліоліна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Сонечко, за слова чудові, побажання і картинки. Тримаємося, за гумор чіпляємося із останніх сил.