Терпкий смак м"яти в мене на вустах.
Солодкий погляд твій вбиває.
А пам"ятаєш, ти писав
Мені листи? Не пам"ятаєш?
Нехай і так. Усе минулось.
Хай буде все як і було.
І наші ті безсонні ночі,
За монітором часу плин.
Я повернути час так хочу
І написать: "Скучаю...". Лиш
Тепер занадто пізно думать,
Занадто пізно забувать
Свій простір неймовірних буднів.
Лишилось все давно у снах.
Холоне моя чашка чаю.
Погляну знов на монітор.
Ти приїзди, тебе чекаю,
Чекаю я тебе давно!
Ти був зі мною поруч в смутку,
Коли я плакала перед компом.
Цього ніколи не забуду.
Я посміхнуся тобі знов,
Хоча цього ти не побачиш,
Але ти знаєш на перед,
Що я уже тепер не плачу,
І посміхнешся мені теж))
Ти не повіриш, ти став другом,
Найближчим другом у житті.
Я вже ніколи не забуду
Скільки для мене зробив ти.
Для мене став ти другим братом,
В якомусь плані був взірцем.
Я тобі дуже сильно вдячна.
Не забувай мене тепер))
Я буду знов тобі писати
Ці найбезглуздіші листи,
Й насмілюсь тебе попрохати:
Знайди хвилинку, напиши!)
Колись тебе я всеж зустріну
І міцно-міцно обійму.
Я хочу щоб ти знав, що щиро
Тебе люблю я і ціню:)*
Люблю як друга, зрозуміло,
Як брата старшого. Тепер
Мене втішати не потрібно
Тому що не сумую вже.
Тебе я попрошу ще дещо:
Скоріше, сонце, приїзжай!)
Ми живемо не так далеко...
Ну все. Цілую в ніс. Бувай:)**
P.S. Сподіваюсь, ти прочитаєш цього листа і зрозумієш, що він написаний саме для тебе)))
08.12.12