ти знаєш я звикла до болі і страху
звикаю до суду і злості
у мене як в звіра підгострені ікла
і почуття також гострі
ти вмієш читати по шкірі рукою
неначе сліпець провівши
ти знаєш що в мене біда з головою
і затуманені вірші
кажуть краса то велика сила
вона убиває влучно
та я маю тільки підрізані крила
і навіть літати не зручно