я чекала тебе кожен ранок і вечір
чесала коси стригла нігті
у мене не було для тебе нічого
ні грошей ні жалю ні ліків
я просто чекала коли ти забудеш
ключі чи образи в квартирі
і зайдеш до мене на чай з бергамотом
без цукру немов без гордині
коли увірвався дощ-підвіконний
і заморгали синиці
я ще чекали твоєї безодні
і зараз без тебе не спиться...