Чому сьогодні бути циніком – це модно?
Чому забули ми про совість й співчуття?
Раніш при зустрічі ми говорили про погоду,
Ну а тепер про секс. Кому потрібні почуття?
Ми так безжально на людей плюємо
І над всім справжнім й щирим сміємося.
Куди, скажіть на милість, ми прийдемо?
Якщо ми навіть Бога вже не боїмося…
Все те що було свято розтоптали
Натомість ми принесли в світ лиш купу бруду
Скажіть, ви у житті хоч раз кохали?
Я так не хочу. І не буду.