Дай руку мені, не питай куди йдемо,
Я триматиму міцно долоні твої,
Пригортатися ніжно я буду до тебе,
Ну а ти цілуватимеш руки мої.
Я вестиму тебе через темні простори,
Лабіринти проблем і стежини невдач,
Ти ітимеш покірно й незгоди та горе,
Не торкнуться тебе, бо з тобою є я!
Ти ітимеш слухняно, неначе дитина,
Що тримає за руку матусю свою,
Ти ітимеш зі мною, не питай лиш куди,
Тільки міцно тримай, милий, руку мою.
Я крізь темряву ночі тебе поведу,
Ти не зможеш побачити шлях під ногами,
Та не бійся, я знаю, куди я веду,
Лиш тримай мою руку, і не відпускай.
Ти побачиш яскраві вогні вдалині,
Ти почуєш спів птахів і вітерцю подих,
Ти побачиш блакитнеє небо вгорі,
І чудесного цвіту безкраї простори.
Це майбутнє твоє, куди я поведу
Тебе, серце моє, тільки руку тримай,
Я кохаю тебе, і дорогу знайду,
По якій у майбутнє підем ти і я!
21.07.09
ID:
378327
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 16.11.2012 23:48:16
© дата внесення змiн: 16.11.2012 23:48:16
автор: ANESSA
Вкажіть причину вашої скарги
|