Ти розбив моє серце на маленькі частинки,
Які, з болем в душі, забираю собі.
Ти не побачиш і не почуєш тієї хвилинки,
Коли болісно, але все ж я замкнусь у собі.
Більш нікому не розкажу моментів,
Коли так я любила тебе,
Але ж... Але життя таке.
З однією сльозою згадаю,
Як життя моє ти перевернув,
Але залишитись моєю любов'ю,
Мабуть, ти не збагнув.
Я не плачу, ні я не буду,
Хай душа моя ронить сльозинки.
Обіцяю, тебе я забуду,
Коли серце знайде всі частинки...