Моя КОХАНА - ми разом назавжди (Наталочко це для тебе)
Давно вже разом ти і я,
давно існуємо ми разом
та це не вища в світі суть
бо ти і я не ідеали.
Моє життя ти полонила
своєю вродою навік
і стало в мене більше сили
щоб покохати лиш тебе.
Любити вірою сердець,
любити палко до нестями,
кохати так як в серці є
і відчувати що кохаєш.
Так може будь-хто - лиш не кожен
зуміє правильно піти
по стежці вірної дороги,
яка у кожного в житті.
Кохаєш так як в перший раз,
кохаєш палко до нестями
і не признаєшся собі,
що лиш оцим ти виживаєш…