А інколи хочеться, щоб по колу
З орбіт
Весь світ
І знову.
Ввесь світ – з тобою.
І зореліт між ребрами лоскоче
І в серці
Рани
Тануть .
І сяють очі.
І щось літає у думках мов вітер
І грози
Мозок
Зросять.
І знову сито.
І знову в очі падає півсвіту
І знов наосліп. Знаю кілька літер.
І ті – твої. А ти… А ти є вітер.