Щастя - мрія
Серце моє, покорене тобою,
І я живу лише тобою.
А сонце світить нам з тобою,
І літом гріє як зимою.
Співай музо ж моя солов’їно,
Хай лине думка соколина.
І промінь надії хай зігріє,
І щастя-пісня хай лунає.
Скільки щастя повз минає?
А часу скільки убігає?
Життя коротке щоб забути,
Ті очі карі й волосся чорне.
У вісні - рада ти зі мною,
А в день - щасливий я з тобою.
І думка-мрія моя лине,
Крізь час і простір аж до тебе.
19.09.12 Чорноморець В.І.
́