Лежу на траві та щастя бажаю,
Розкинувши руки навхрест,
А недалеко свято врожаю -
Там грає колгоспний оркестр.
З двох причепів зроблена сцена,
Горілкою/пивом торгує буфет,
Мій закусон - Одинокість/гієна,
Пожирання з кохання лабет.
А мій синочок все це відчуває
І горнеться тихо до рук,
Кличе злітати у вир небокраю,
Кинути каміння розпук.
Пригортаю рідне синове тільце,
Вдихаю ласкаве "Папу!",
Хочу із серця витягнути шильце,
Позбутись на щастя табу.
19.08.1990
с. Волиця-Польова,
Хмельницької обл.