2012 - це твоє народження
революція сну
удари тарілок о нижню стелю
революція любові
одна пара шкарпеток на люстрі
революція самотності
жага до кави замість кокаїну
революція дорослості
одиначка із купою проблем
революція мене
бери транспаранти з монотонними кольорами
ходімо до вдачі вимагати пощади
можливо боги замилують нас
і покладуть кінець нашого буття
можливо океани проллють холодні
дощі
можливо думки змарнують чийсь
час
можливо хтось розставить розділові
знаки
бо у мене немає крапок
я маю лише нічого