А люди їздять з міста А у місто Б,
Щоб відшукати десь частиночку себе,
Відчути волю повними грудьми,
І залишитися там назавжди.
Чого не вистачає нам для щастя?
Комусь сміливості й багатства,
А нам не вистачає частки волі -
Ми сплутались у сітці долі.
Розбіглися містечками думки,
А хтось стоїть на місці, хоч пора вже йти.
Активно хтось будує плани
Під крилами аероплану.
А літаки по небу з міста А у місто Б
Можливо, хтось знайде в небі себе
Відчує рідне у пташиному польоті
Й про те напише у старенькому блокноті.
Маршрут мого блокноту за п*ять місяців потерся
Душа на місці, та несправне серце.
У лікарів лише одні прогнози:
Мабуть, на вас несправно діє осінь.
Мабуть, на мене пада жовте листя
І я недосконало говорю англійською.
Та з міста А у місто Б відкриті рейси
Й частину осені вони вже перевезли.