Я буду твоєю першою.
І буду твоєю останньою.
А вже над старою черешнею
запахло зимою ранньою.
Ти поруч ідеш алеєю.
Тримаєш мене долонями.
Я буду твоєю Психеєю.
І буду твоєю земною.
Ти ніжний і трохи не стриманий.
Красивий і незабутній.
Мені із тобою сильною
не можна, не треба бути.
Бо це вже не так і важливо.
Бо ти в мене сильний за двох.
Я буду твоєю красивою.
Якої іще не було.