Ох широка ти москва
Чого тільки тут нема
І крамниці і дівиці
І просторії світлиці
Всюди мощенні дороги
Стіни мраморні пороги
Храми манять щирим златом
Кличуть всі друг друга братом
І театри і музеї
Наче древні колізеї
Дами всі в останній моді
Вдіті лиш не по погоді
Поліцаї все шмигають
І кийками мотиляють
Пані наче тії квочки
Тихо котять на візочках
Все блищить і розцвітає
Одного лиш тут немає
Вітру що плечі обіймає
Й соловейка що співає