Кров вогнем у них горить
Дядько голосно кричить
Карту хлопче ти не прячь
Ач на руку як гаряч
Шо ви дя таке не роблю
Сам по морді за те вломлю
Усміхнувся молодик
Карту нишком ник та ник
Гра іде горілка лльется
Хтось бубнить комусь не ймется
Тілько чуть на хе на бе
Карта гарна в них не йде
Всі ревуть мов ті бики
Кожен кожному в штики
Голос тут здіймае кожен
Бо мовчати тут не гоже