Панове Українці!
Славте рідну міліцію,
Яка наче війська окупаційні
Від честі і совісті вільна!
Вкраїна-ненька сльозами гіркими заливається
Бо вурдалаки тепер міліціянтами називаються!
Не "дядя Стьопа" , а п'яний, пузатий дядько
Тепер є захисником правопорядку!
Блищать на погонах у нього зірки
Та як опинитеся в його руках
Зґвалтує вас він, відіб'є нирки...
Чекає новий тебе ГУЛаг!
Панове! Гуртуймося в громадські організації-
Дамо відсіч свавіллю мінтовської окупації!