Калган Ерофеев "Серпень серпанок всередині в серці"
Калган Ерофеев
СЕРПЕНЬ СЕРПАНОК ВСЕРЕДИНI В СЕРЦI
серпень серпанок всередині в серці
сюрреалізм в цвіркуновім сюрчанні
дзвін місяцевий на денці в цеберці
злагоди злива в кленовім клечанні
любиш – не любиш до шлюбу далеко
лічені ночі летючого літа
заколисає ласкавий лелека
в шелесті першого в серпні боліду
айстри астральні знесилені зойки
виспіли перса у співі цілунків
серпень несе в нас насичені соки
ніч додає нам своїх візерунків
17.06.2010
Калган Ерофеев
ID 9629
На сайтi з 08/04/2010