Зателефонуйте моєму секретарю, завтра з 10-ї ранку. Він вас запише у чергу
прийом моєї голови не круглодобовий
прийом нище пояса заборонений
прийом таблеток двічі на день
прийом,
прийом, вас погано чути...
Зателефонуйте моєму секретарю, з 10-ти до 12-ти, і
може
ви встигнете до полудня
щоб побачити всю магію миті
коли мимо пролітає золота середина
і надалі все йде на спад
і йтиме і йтиме, доки не закінчиться кінцем.
А далі нове народження.
Зателефонуйте моєму секретарю, він все знає краще за мене
його довідник переповнений літерами
його дім наповнений дітьми
його жорстий диск заповнений всім від фізики і до порно, від географії і до уфології, від землі і до неба
і навіть про себе я в порівнянні з ним не знаю нічого.
Зателефонуйте моєму секретарю, завтра він знову без запізнень на роботі,
бо запізення то моя привілегія
адже усвідомлення постійно наздоганяють машину
а голос постійно наздоганяє сказане,
а думки постійно наздоганяють зроблене
а коли наздоганяє пора,
то уже пізно.
Зателефонуйте моєму секретарю, він вам все повідомить,
ви будете задовлені.
адже його спеціально навчали задовільняти
провідні спеціалісти НАТО йому ампутували індивідуальність
і тепер він може давати поради на рівні Будди
і тепер він дає поради по телефону
і тепер він ЗАДОВІЛЬНЯЄ по телефону
і тепер він в кожному з нас.
Зателефонуйте моєму секретарю завтра, обов'язково зателефонуйте завтра,
з 10-ї ранку, чи з 12-ї ранку
чи з 22-ї, але обов'язково зателефонуйте
бо потім може бути пізно
і таймер вже рахує, і відлік пішов
і з кожною секундою наше життя невпинно спливає
і хто зна що ми побачимо за наступною горою
але я вірю, що щось таки побачимо
бо все може бути кардинально іншим несхожим незнаним
і знову початок нового кінця.
де секретар мені більше не знадобиться.
Р.S. Зателефонуйте моєму секретарю, обов'язково зателефонуйте.
Або краще зайдіть самі. Я чекатиму.