Ти моє вино
Я - твоя вина,
Я тебе - на дно,
Ти мене - до дна...
Втримаєш - зіп'юсь,
Полюблю - звикаєш,
впустиш - розіб'юсь
Відпущу - гукаєш.
Сумував -писав
я ж віршами грілась,
падав і вмирав -
а мені двоїлось.
за життя - година,
принцип в доміно
я твоя провина,
Ти - моє вино...