Задзвеніли дзвіночки,
пролилися струмочки-
це іздалеку до нас весна прийшла,
подарунки щедрі для всіх принесла.
А за нею слідом птахи прилетіли-
їхні голоси,як пісня дзвеніли.
Вони співають веселу пісню,
веселу пісню про рідний край.
Для них Батьківщина-пташиний рай!
Пташкам радіють усі люди,
пташкам радіє котик Рудик.
У кожному куточку сум пропадає
і кожна людина у світі знає:
Це у нашому краї птахи прилетіли,
усі люди й тварини їх радісно зустріли!
Коли вони радісно співають-
усю природу сонну пробуджають,
усіх людей розвеселяють,
про весну красну всім розповідають.
Вони розповідають,як тяжко далеко
від рідного краю живеться
і,що Батьківщина-наймиліше слово зветься.
Цей день кожного розвеселяє-
усім людям й тваринам щастя,радості бажає.