Забери
Будь мені другом, коханим чи просто
Гладь ніжно моє волосся
Або без вагань відпусти
Забери
Награлися в осінь ми вдосталь
І то певно мені лиш здалося
Що ти шепотів «не йди»
Забери
І підемо, старим мокрим містом
Двом під дощами ніколи не тісно
Вже сутеніє, будь ласка, прийди
Забери
Мене з цього проклятого місця
Я тут самотня, ти часто снишся
Я так все просплю, розбуди…