Як лелека, щоб дать проствір,
Лелечатам у гнізді.
Він вистоїть ніч на лапі
Лише на одній нозі
А когутик, коли знайде
Маленьке зернятко,
Віддасть його ципляточкам-
Примірний він татко.
Беріть приклад депутати
З когута, лелеки,
Щоб не були від людей
Такії далекі.
Як би вчені винайшли цей прилад,
Щоб вимірять правду й зло
То і нашій Україні
Хоч би в цьому повезло.
Бо у нашиї депутатів
Так виходить ловко,
Що дивиться лисицею
А думає вовком.
І у наших президентів
Те саме буває,
Руку ложить на Біблію
В думці інше має.
Не мішало такий прилад
Президенту ,приложить,
Чи щасливо будем жити,
Чи у горі будем жить?
А хто преться вдепутати,
То помірять так і знай!
Будеш людям служить вірно,
А ні, к чорту, вимітайсь!!!
То від простих людей прозьба,
Створіть такий апарат,
То і наші прості люди
Кожен бувби цьому рад!