Я так люблю твої уста
Я так люблю твою усмішку
Ті очі сповненя вогня
Кохання,радості і сили...
Твій погляд щохвилини...
Той погляд таки милий...
Люблю тоті я днини...
Тоті щасливі днини..
Твоє тепло таке красиве...
Таке кохане і любиме!
Твої слова такі єдині...
Кохані,тепліі й щирі...
Такі завжди мені чутливі!
Люблю і памятаю все..
Усе що ти мені казав та обійцяв,
Як обмнімав..та ніжно цілував...
Але усе пройшло,зогнило..
Розбилося за хвилину..
І тільки залишаються ті мрії
Ті щасливі і єдині..
Ті дні кохані беззупинні..
А ти пішов,забрав усе з собою..
І тільки ти кохання моє залишив нині..
Той біль...
Тоті хвилини беззупинні...