Вірші і музика Олега Стадніка
Дивіться відеокліп -slavaword You Tube
Вже відцвіта літ моїх щедре поле,
Сиве крило вже у моєї долі,
Я ж колихнув орелі в незабутність,
Скрипнула з них моя далека юність...
Де дзвін дощу - дінь-дон,
В нашу весну - дінь-дон
Де ж та весна - дінь-дон,-,-
В літо пішла, в літо пішла..
Де ж та весна - дінь-дон
В літо пішла - дінь-дон,
Літо було - дінь-дон,-
В пам'ять спливло...
Перший урок з дівчатком синьооким,
Перша любов і перший наш неспокій,
Все в нас було при цвіті вишень чистих,
Жовтий пісок, вкажи сліди в дитинство...
Де дзвін дощу - дінь-дон,
В нашу весну - дінь-дон
Де ж та весна - дінь-дон,-,-
В літо пішла, в літо пішла..
Де ж та весна - дінь-дон
В літо пішла - дінь-дон,
Літо було - дінь-дон,-
В пам'ять спливло...