Калган Ерофеев "Спiвмешканцям"
“Проклятий край,Еллада Степова…”
Євген Маланюк
“Доки сонце зійде – роса очі виїсть”
(прислів’я)
викохують вигойдують плекають
своє невігластво бо знають що по чім
“не сторож брату” – знову каже каїн
за двох так безпорадно живучи
і ця колиска ґеніїв талантів
цвіліє перетворюється на
розчахлі ночви на шматки і дрантя
і вкотре знов півшелягу ціна
оцій місцевості що породила кращих
бо ті нездари здерли залюбки –
що на скрижалях – “чистять” захаращень
чужої спадкоємності кутки
“хазяїни” пихаті й гордовиті
удавані знавці всього про всіх
навиворіт у здертій з когось свиті…
не зійде сонце – очі у росі…
Калган Ерофеев
ID 9629
На сайтi з 08/04/2010