Сховане обличчя
Потьмарена дорога
З зірки на її спині дізнаєшся
Що вона єврейка.
Купуєш сто грам свинцю
І двісті- реберець
Заряджаєш рушницю
Ангел стоїть біля вікна
І сміється тобі прямо в обличчя
Зустрічаєш її біля жидійської кнайпи
Запрошуєш на пиво,
Сам же ж знаєш що все це омана
Ви говорите про троянди, Аллаха і
Про твого дворічного сина
Ти кажеш що його звати Августин
Насправді він Тадей,
Після чотирьох літрів пива дівчині робиться зле
Вона біжить до туалету
Ти підсипаєш у склянку води снодійне
Вона повертається
З посмішкою промовляє
"Ледь не обстругала весь унітаз"
І ти теж посміхаєшся
Ви продовжуєте говорити
Про бізнес, Палестину і серпень
Що невтомними рухами пливе
По червню
Палить сонце вона одягає окуляри
рівно через дві хвилини вона засинає
Ти береш її могутніми руками
Закидаєш на плечі
І вас вже двоє ти - і непритомна єврейка
Ховаєш сум, витягаєш зброю,
Спочатку чекаєш допоки вона не прокинеться
Не наважуєшся на вбивство
Хапаєш її за перса і кидаєш у постільну прірву
Вона стогне наче Гітлер - і ти цьому радий
В анфас вона ягідка А по-батьківському Марківна
Ти кінчаєш за півгодини вона- на двадцять хвилин раніше.
Ви зіпрілі звірята проте двоє - усміхнені.
Ти дивишся у дзеркало і знов бачиш янгола
Його борода нагадує тобі про Єрусалим
І ти кладеш її на чистий килим вона засинає,
А ти стріляєш собі спочатку у ліву руку а потім у рота
Мозок вилітає твій –вище носа
Сьогодні ти вирішив що помре тільки один єврей.