Вірші і музика Олега Стадніка
Скільки літ уже пройшло,
За водою все спливло,
Тільки перша та любов
Не дає спокою знов...
Як тебе я обіймав,
Як Хрещатик квітував,
То ж скажи, кохана, чом
Ти подалась за кордон?..
Емігрантко, емігрантко, -
Ти любов моя єдина,
Повертайся, емігрантко,
Разом жити в Україні!
Звідси родом наша доля,
Тут гніздечко щастя звите
Повертайся, емігрантко,
Докохати, долюбити!..
Повертайся, емігрантко,
Докохати, долюбити!..
Як живеш, моя мадам,
Чи падіння, а чи злет,
Може, ти в пошані там,
Я ж джерел своїх поет!
Мчить експрес блакитний в світ,
Й до півстанку доброти,
Може, в круговерті літ
Ним приїдеш скоро ти!..
Емігрантко, емігрантко, -
Ти любов моя єдина,
Повертайся, емігрантко,
Разом жити в Україні!
Звідси родом наша доля,
Тут гніздечко щастя звите
Повертайся, емігрантко,
Докохати, долюбити!..
Повертайся, емігрантко,
Докохати, долюбити!..
ID:
347685
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 02.07.2012 15:48:37
© дата внесення змiн: 21.07.2012 19:35:00
автор: Максим Калина
Вкажіть причину вашої скарги
|