не блукайте голодні під вікнами
не дуйте холодом в спину
а лізьте крізь темні завіси
до мене в сю тиху годину
спати пора уміс мирно
очі склепати в серпанку
йдіть же до мне хороші
будемо разом до ранку
будемо ніби подружки
в одному і тому місці
йдіть же до мене у ліжко
Сни мої майже чисті