тоді й починається буря
виникає поволі із тиші тієї,
мовчання, якого ти так з нетерпінням чекала
ще вчора чи місяць тому
із сірого шуму,
що лине з екранів замість новин
на які ти ніколи не звертаєш уваги
саме тоді, з уявного спокою
з зім'ятих затертих завчених слів
зі збитих колін і міцних мікроснів
в тобі виростає атомний зрив
зриває дахи
тепер боїшся затишшя