Якщо ти не хочеш щоб мене спіткало лихо
купи пачку сірників і спали своє лице,
так спали лице,
щоб більше не бачити те, як я ходжу молитись щоденно
в маленьку капличку чорного кольору.
Якщо ти не хочеш щоб мене спіткало лихо,
тоді підстрижи газон, на якому я заховав наших янголів,
вони читали Коельо і це мене почало дратувати,
я просто вбив їх і заховав на газоні їх душі
а попіл розвіяв за музикою дешевої ганджі
за нашим будинком танцює оркестр вербальних
депресивних людей,
як можливо щоб оркестр танцював не знаю,
але, напевно, якщо дерева випрати з перволь колор меджік
не тільки оркестр буде танцювати,
а ще й сліпі діти співатимуть осанну,
сидячи одночасно за моніторами в соц – мережах,
закопуючи свої віртуальні настільні біблії,
а замість них будуть читати жовту пресу,
про те, як ще один художник чи артист облажається,
випивши надміру снодійного.
Якщо ти не хочеш щоб мене спіткало лихо,
Просто просто
Просто просто
сиди тихо,
нехай твій рот буде без язика,
адже язичникам не потрібен язик,
а німим - вуха,
а скупим - гроші,
а сліпим - очі,
проте я знаю: церква потрібна усім,
маленька чорна каплична, де можна відсіяти зерна суму
і поговорити з мертвими янголами чи просто пограти в настільний теніс
з Хароном.
Якщо ти не хочеш щоб мене спіткало лихо,
купи пачку кам’яної солі і вбий всіх їжаків планети.
Якщо ти не хочеш щоб мене спіткало лихо
на*уячся коксом і всі лексикони стануть цифровими літаками
і нам більше не доведеться вчити німецької щоб розмовляти
З метеликами Кельну.
та проте, якщо ти хочеш щоб мене спіткало лихо
прочитай цей текст двічі - тихо.