Її життя почало зафарбовуватися в незвідані досі їй кольори, вона почала по іншому бачити сонечко яке вставало зранку, Мальва не могла зрозуміти чому це так… і вона чекала наступного листа, і він прийшов з ось таким змістом:
«Тобі здається, що ти не спроможна сама себе зрозуміти, ти починаєш рости, тягнутися вверх до свого неба, замість того що ти бачила і розуміла раніше, і того що тобі говорили, ти відчуваєш щось інше, те що заховане в тобі, твій внутрішній потенціал, твоя власна неприборкана стихія, тільки тобі вирішувати ким тобі бути, тобі і більш нікому, скоро доля підкине тобі випробовування…очікуй»
І ось знову школа, звичайний день у сільській школі, де життя тече повільно, немов ріка, без особливих динамічних зрушень. І ось Мальва відчула на собі погляд очей хлопчика (здається, його звали Андрійком), і зрозуміла (підсвідомо, звичайно), що тут щось не так, ні звичайно погляд, як погляд, але він попри всі інші погляди, затримався на ній, і нікуди не дівався, настирний…І тут вона побачила картину склала всі пазли докупи, він останнім часом був з нею люб’язним, гуляв з нею та її подружкою Аліною, носив портфелика, одним словом проявляв інтерес. І ясно що він до неї, щось відчуває, однак проблема була в тому, що їй зараз хлопчики не цікавили, а швидше щось нове, непізнанне, природа, танці, веселощі, тому вона вирішила сказати йому що він подобається Аліні, свідомо обманувши його, вона переорієнтувала його увагу і упадання за подружкою, зробивши класичний хід дорослої жінки, і для впевненості сказала Аліні, що він її любить, щоб це тісто інтрижки трималося міцніше і довше…це було для неї просто в свої неповні 8 років, маленька дівчинка опановувала мистецтво жіночого маніпулювання значно швидше за своїх однолітків…поставало питання ким вона буде в майбутньому… Хм… а вона просто очікувала ще одного листа…
ID:
333016
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 25.04.2012 09:17:19
© дата внесення змiн: 25.04.2012 09:17:19
автор: EroS
Вкажіть причину вашої скарги
|