Я не вмію писати про зорі,
Про неньку і її сивину,
Про щирі українські простори
Не вмію писати чомусь.
Не можу вихваляти Бога.
Не вірю своєму творцю.
Писати немає змоги
Про голодомор і війну.
Зате я описую душі,
Викладаю буття на папері.
Малюю моря і сушу,
Відкриваю до серця двері.
То що треба, щоб бути поетом?
Писати про те що бачиш,
Про те що чуєш і знаєш,
Чи про те, як душа твоя плаче?
Не важко складати рими,
Писати ямбом, хореєм.
Складно душу відкрити
Й записати її на папері.