Не роби з мене когось чужого..
Бо ж ми з тобою..
Сто тисяч років..
Втікали разом від "твого бога"..
А ти це просто стерти хотів?
Як страшно знати, що я вже ворог..
Ніяк не слухаються губи..
І не рахуються більш кроки..
Не стирай серце моє у порох..
Не роби рани ще більш глибокі..
В крові - дві чарки корзитолу..
І біль..
Роз'їв стіни думок..
Не роби з мене когось чужого..
Знищуєш рай.. спусти курок...!
... знаєте згадуючи ще юнацтво памятаю товариші обламували крила мухам, і часто з них хтось кричав: "Навіщо Ви мучите комах, краще вбийте їх, хай не мучаться" ... але тепер багато хто рубає крила людям ...
Mellani відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
і справді.. краще взагалі не зачіпати нікого, або "спустити курок" в кінці кінців.