На морі чайки сплели коло -
диявольські кеглі вже чекають бородатих гравців,
жінки з бородами – це ж так сексуально
пекельна партія боулінгу,
можливо я зустріну тебе на морі,
ти будеш згорати під покришками телевізорів,
і всі ведучі світу візьмуть у тебе автограф,
а потім я візьму в тебе авто,
і буду розбивати собі голову,
ламати кістки, трощити дітей космонавтів,
кyрити гашиш разом з Юлією,
твоєю найкращою мертвою подругою,
у неї такі стиглі губи, наче два живих ківі,
я хочу їсти її плоть,
хоча я не некрофіл.
Некрологи плачуть за минулим,
старі платять за газ,
світло та іншу *уйню.
Це не серйозно навіть така штука як хаотік хардкор
в моїй голові немає нічого окрім віршів,
і ти часто кажеш « Якщо ти кохаєш мене засунь собі розп’яття в дупу»
Але ти ж знаєш я поважаю Ісуса та його вибір,
якби Він слухав музику, я думаю це були б Норма Джін
чи Том Йорк.
Екстрашіп- чи френдшіп,
корабель друзів.
анальний фетиш,
дві склянки гарячої водки
і тупо польовий статевий підігрів,
мій прутень чекає пригод,
твоя проміжність зіпріла.
Скинь маєчку,
Купи фенечку,
а я *одрочу на квіти Геліоса.
Можливо я брудний.
«Дон’т рейп йорселф», -
«Не ґвалтуй себе»,
ти кажеш мені щоранку,
я бачу твоє відображення
на своїй стелі,
віра у минуле, слава горілим за майбутнє,
пали мої вірші, роблячи з них вайт спірит,
хороші порошки беруть тебе живим,
не хороші - просто від*уячують тобі ліву частину мозку
і ти не можеш рухатись
ти наче за кермом, і не можеш знайти, де гальма
затискаючи педаль «гас»
летиш, скинувши з себе куртку,
і цей момент крутий.
З автівки рубає на всю котушку The Chariot
і ти розбиваєшся на швидкості 250 км за годину.
Твоє тіло знайдуть ранку:
В руках ти затискатимеш зубну щітку
і корм для собак,
в останню хвилину своєї \смерті ти згадаєш про улюблену
тварину.