сховайся в темрявi своïх думок...
у хащах тих страхiв, котрi шкребуть.
спробуй вiдкрити кодовий замок...
спробуй як тi... що хмарами пливуть.
спробуй води в серветку кілограми,
легенько поклади, щоб не порвати дно.
віру зламай, будуючи новітні храми,
хоча нічого вже не зміниш все одно.
знайди ту кольорову тінь у сквері...
у парку, в тиші літніх та нічних алей.
спробуй на смак сліди на білому папері,
спробуй як ті... що грають тисячі ролей.