Боже,
Давай вип’єм,
Не зважай,
Що я не повнолітня,
Нас не оштрафують,
І міліція не забере
У відділок.
Нам нічого боятись,
Ти ж всевишній –
Вищий по рангу,
По касті
Могутніший,
За Ісуса, Будду
І Крішну
Нам не обов’язково
Давитися дешевим
Бухлом,
Дістань зі своєї
Безрозмірної кишені
Хоча б середнячок –
Ballantine’s
Або
Grant’s
Ну, хоча б
Коньяк якийсь
Розмішаймо з колою?
А антидепресанти?
– Теж немає?
Трава?
Кокаїн?
Героїн?
Екстазі?
Травмадол?
Ну, хоча б сіган???
Немає?
Медитація, кажеш?
Ну добре!
Я відходжу
До тебе,
Падаю
В прісні обійми,
Твої тверезі слова
Збивають зі змісту,
Цілую тебе,
Зливаюсь в одне,
Боже,
Я
–
Це
–
Ти.